aA
Šeštadienį vakare iš Vilniaus "Vėtros" stadione vykusių Lietuvos bei Serbijos ir Juodkalnijos nacionalinių rinktinių rungtynių į sostinės 3-iąjį policijos komisariatą pristatyta 11 teisės pažeidėjų. Jie sulaikyti už nedidelį chuliganizmą ir už viešosios tvarkos pažeidimus.
Per rungtynes būta ir rimtesnių incidentų. Apie 20.30 val., stadione vykstant futbolo varžyboms, grupelė sirgalių metė į aikštelę degantį fakelą, sulaužę kėdes mėtė į policijos pareigūnus, o sulaikymo metu pasipriešino ir nesunkiai sužalojo Vilniaus miesto policijos komisariato pareigūną. Jis dėl krūtinės ląstos sumušimo kreipėsi į Greitosios pagalbos universitetinę. Jam čia buvo suteikta medicininė pagalba, pareigūnas išleistas gydytis namuose.

Pasak Vilniaus vyriausiojo policijos komisariato pranešimo, įtarus nusikaltimu sulaikyti ir į tris policijos komisariatus pristatyti keturi piliečiai.

2006 m. pasaulio čempionato atrankines futbolo rungtynes tarp Lietuvos ir Serbijos ir Juodkalnijos nacionalinių rinktinių "Vėtros" stadione stebėjo apie 1500 žmonių. Viešąją tvarką saugojo 58 pareigūnai.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.