aA
Vienas Rusijos gyventojas, kenčiantis nuo reto sveikatos sutrikimo – labai greito organizmo perkaitimo, buvo priverstas išsikelti iš Krasnodaro į Archangelską ir paversti savo namą tikru šaldytuvu.
Apsigyvenęs šiaurėje Vitalijus Matiuchinas atskirame name įsirengė šaldymo sistemą, nes gydytojai nustatė, kad jo organizame sutrikusi “šilumos apykaita”.

Tai reiškia, kad jam gresia perkaitimas, jei oro temperatūra bus aukštesnė negu 5 laipsniai Celsijaus, rašo “Moskovskij komsomolec”.

Neatlaikiusi šaldytuvo sąlygų, vyrą paliko pirmoji žmona Olga. Antroji žmona Katerina su sūnumi Nikolka taip pat persikėlė kitur, o trečioji - Marina, su dukrele taip pat išsikėlė gyventi pas savo motiną. Dabar Marina tik užsuka aplankyti V.Matiuchiną, kad padėtų susitvarkyti namuose.

Šilumos apykaita jam sutriko ligoninėje, po gimtajame Krasnodare patirto šilumos smūgio, kuris, anot gydytojų, sutrikdė V.Matiuchino kūno temperatūros reguliavimą.

Dabar vyras iš namų išeina tik žiemą, arba vėlai vakarais, kai oro temperatūra nukrenta žemiau nulio.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.