aA
Pirmojoje lietuviškoje interneto svetainėje apie Europos Sąjungos piliečio teises ir laisves pateikiami europinių fondų, į kuriuos galima kreiptis norint gauti finansavimą, sąrašai.
Europos Sąjunga, ES vėliava
© Reuters/Scanpix
2004 metų gegužę tapę Europos Sąjungos piliečiais, dauguma šalies gyventojų nežino, kaip rodo visuomenės apklausos, kokias papildomas teises suteikia ES piliečio statusas.

Naujos svetainės tikslas - supažindinti naujuosius Europos piliečius su jų teisėmis ir laisvėmis bei galimybėmis jas ginti. Tinklapio kūrėjai pabrėžia, kad tokios informacijos prieinamumas gali užtikrinti visavertį žmonių gyvenimą naujojoje teisinėje aplinkoje.

Tikimasi, kad tinklapyje pateikiama informacija padės visuomenei geriau suvokti narystės Europos Sąjungoje privalumus ir naujai atsivėrusias galimybes, susipažinti su ES Konstitucija.

www.euroteises.lt pateikia ES piliečiams naudingos informacijos ir žinių apie Europos Sąjungos Konstitucijos ratifikavimo procesą.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.