aA
Užsienyje uždirbtais pinigais nespėjęs pasidžiaugti vyras žuvo paties sukeltame gaisre. Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Šakių rajone, Kudirkos Naumiestyje, Dariaus ir Girėno gatvėje esančiame daugiabučiame name kilus gaisrui apsinuodijęs smalkėmis žuvo 31 metų vyras. Įtariama, kad buto medinio namo mansardoje šeimininkas, rūkydamas lovoje, gaisrą sukėlė pats.
Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos Kudirkos Naumiesčio komandos atstovai Eltai sakė, kad sekmadienį vyras buvo grįžęs iš užsienio, kur važiavo užsidirbti pinigų. Įtariama, kad sugrįžtuvių proga jis išgėrė ir neatsargiai rūkydamas lovoje sukėlė gaisrą. Ugniagesių teigimu, materialinės žalos ugnis padarė nedaug. Apdegė lova, buto sienos ir lubos, tačiau skardinis stogas nepradegė. Tačiau patalpoje susikaupusių dūmų pakako, kad vyras mirtinai apsinuodytų smalkėmis.

Iš viso per šiuos metus Lietuvoje kilo 12 733 gaisrai, kurių metu žuvo 202 žmonės. Per tą patį praėjusių metų laikotarpį gaisrų buvo daugiau - 13 662, tačiau žuvusiųjų mažiau - 158 žmonės.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.