aA
Alytaus policijos komisariato areštinėje dėl įsibrovimo į turgaus paviljoną atsidūręs vyras protestuodamas prarijo du šaukštus. Alytaus miesto ir rajono policijos komisariato atstovė spaudai Zita Sadauskienė BNS sakė, kad incidentas areštinės kameroje įvyko sekmadienį apie 15 val.
Kalėjimas, grotos, celė, kalinys
Kalėjimas, grotos, celė, kalinys
© Corbis/Scanpix
Anksčiau ne kartą už vagystes teistas 25 metų A.K. sulaužė du aliuminius šaukštus ir juos prarijo. Vyras buvo nugabentas į ligoninę, kur jam išplautas skrandis. Vėliau jis apklaustas komisariate ir už rašytinį pasižadėjimą neišvykti išleistas namo.

Pasak atstovės, vyriškis areštinėje atsidūrė šeštadienio vakarą, kai Jazminų gatvės turgavietėje išdaužė paviljono lango stiklą ir įsibrovė vidun. Turgavietės prižiūrėtoja pastebėjo įsilaužėlį ir iškvietė policiją. Alytiškis buvo sulaikytas dviem paroms, tačiau po dienos pradėjo protestuoti prieš sulaikymą.

Policija dėl įsibrovimo į svetimas patalpas pradėjo ikiteisminį tyrimą, dėl incidento areštinėje atliekamas tarnybinis patikrinimas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.