aA
Penktadienį anksti ryte Kauno rajone, mikroautobusui "Ford Tranzit" atsitrenkus į pakelės medį, vienas žmogus žuvo, dar trys buvo sužeisti. Šiuo metu Kauno medicinos universiteto klinikose (KMUK) gydomi "Ford Tranzit" vairuotojas Juozas Šuopys bei 13-metis jo sūnus Viktoras.
Avarija
Avarija
Vilijai Šuopienei medicininė pagalba buvo suteikta įvykio vietoje, ji gydosi namuose.

Avarijoje žuvo 67 metų Pranas Petkevičius.

Sužeistieji ir žuvusysis - Šakių rajono gyventojai. Šuopių šeima gyvena Girėnų kaime, o žuvęs P.Petkevičius - Sirtautų.

Pirminiais policijos duomenimis, vairuotojas nepasirinko saugaus greičio. Anot pareigūnų, avarijos metu eismo sąlygos buvo sunkios. Įvykį tiria Kauno rajono kelių policijos pareigūnai.

Penktadienį Kauno mieste taip pat užregistruotas autoįvykis, kurio metu taip pat buvo sužeisti žmonės.

Kauno priemiestyje, Palemone susidūrė lengvasis automobilis "Peugeot", vairuojamas 21 metų Audriaus Lukšos, ir vilkikas "Mercedes Benz", kurį vairavo 35 metų Vidmantas Janušauskas.

Avarijoje stipriai sulamdytas lengvasis automobilis ir sužeistas juo važiavęs studentas. Iš automobilio A.Lukšą ištraukė ugniagesiai.

Po įvykio vietos apžiūros kelių policininkai teigė, kad autoįvykio kaltininkas - A.Lukša. Jis išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su ja važiavusiu vilkiku.

Kauno technologijos universiteto studentas dėl galvos traumos bei kojų lūžio gydomas KMUK.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.