aA
Skandinavijos oro linijų kompanija paneigė pranešimus, jog vieno iš jos lėktuvo keleivė visą transatlantinį skrydį praleido užstrigusi lėktuvo tualete. Kiek anksčiau buvo pranešta, jog iš Oslo į Niujorką skridusi moteris tualete užstrigo tuo metu, kai vis dar sėdėdama ant klozeto nuleido vandenį.
SAS
Kompanija “Scandinavian Airlines System” iš pradžių patvirtino, jog toks incidentas iš tiesų įvyko, tačiau dabar tikina, jog to nebuvo.

Kompanijos pareigūnai tikina, nežiną, kodėl jie iš pradžių suklydo.

SAS atstovas spaudai Thomas Brinchas teigė, jog ši istorija yra viso labo išgalvotas įvykis, dažnai naudojamas treniruotėse, mokant lėktuvo įgulą kaip elgtis neįprastose situacijose.

“Mes patikrinome visus skundus ir ieškinius ir išsiaiškinome, jog tokio pobūdžio incidento mūsų lėktuve iš tiesų nebuvo, - sakė jis. - Mes nežinome, kaip tai pateko į žiniasklaidos akiratį, tačiau tai tokia istorija, kokios paprastai naudojamas per treniruotes, kai reikia sugalvoti kokį nors neįprastą pavyzdį. Svarbu, kad keleiviai nebijotų naudotis SAS lėktuvų tualetais”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.