aA
Dogs
Tuo metu šuns krūtinės ląsta buvo masažuojama kito Vankuverio policijos pareigūno.

Vietos policijos atstovė spaudai Sarah Bloor laikraščiui “Vancouver Sun” teigė: “Bear yra didelis berniukas, tačiau dėl jį nukrėtusios 240 voltų elektros srovės jis neteko sąmonės.

Šunų prižiūrėtojai yra išmokyti, kaip įvairiose situacijose elgtis su savo prižiūrimaisiais. Tai jų partneriai. Dėl savo šuns prižiūrėtojas darys viską, kas įmanoma”.

Sąmonės neatgavęs, tačiau kvėpuojantis Bear buvo nedelsiant nuvežtas į veterinarijos ligoninę.

Pasak vietos spaudos, šiuo metu šuo jau atsigauna.

Gyvūnai, patyrę elektros šoką, gali patirti tragiškas komplikacijas dėl skysčių susikaupimo plaučiuose. Už tarnybinių šunų būrį atsakingas seržantas Gordas McGuinnessas sakė:

“Šie šunys jų prižiūrėtojams yra daugiau nei šunys. Jie tampa tikrais šeimos nariais. Jie būna kartu 24 valandas per parą. Kai kurie iš jų ne kartą gelbėjo pareigūnų gyvybes, todėl pareigūnai taip pat daro viską, kad tik padėtų savo augintiniams”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.