aA
Pagrindinių plokščių gamintojai „Soltek“, „Asus“ skuba išstumti į rinką su DDR-333 tipo atmintine suderintus gaminius, tačiau daugeliui paprastų vartotojų lieka neaišku, kaip pasikeis kompiuterio darbas įsigijus tokio tipo atmintinę ir pagrindinę plokštę.
Kaip pavyko sužinoti, pavyzdžiui, bendrovė AMD nesiruošia artimiausiu metu didinti sisteminės magistralės greičio, taigi, kyla klausimas, ar smarkiai paspartės kompiuteris nusipirkus KT-333 pagrindinę plokštę. Pasak neoficialių šaltinių, testuose KT-333 mikroschemų rinkinys nerodė stebuklų ir sparta nelabai lenkė šiuo metu labai populiarų KT-266A lustų rinkinį.

Žinoma, „Via“ rimtai užsiima naujų technologijų tobulinimu ir ateityje KT-333 bus gerokai spartesnis už dabar naudojamus lustų rinkinius. Bet kol kas siūloma neskubėti ir palaukti, kol bus baigti tobulinimo darbai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.