aA
Trakų rajone rastas, kaip manoma, nužudyto elektrėniškio lavonas. 27 metų I.M. artimieji pasigedo netrukus po Naujųjų metų ir kreipėsi į policiją. Beveik mėnesį vyriškio buvo ieškoma kaip dingusio be žinios.
Guns
Pirmadienį vyriškio lavoną ties Bijūnų kaimu esančiame melioracijos griovyje aptiko vietos gyventojai. Iš pradžių manyta, kad vyriškis mirė sava mirtimi - ant beveik mėnesį lauke pragulėjusio ir apirusio kūno išorinių smurto žymių pirminės apžiūros metu aptikti nepavyko.

Tačiau atlikus ekspertizę paaiškėjo, kad I.M. mirė nuo šautinės žaizdos galvoje. Šautinė žaizda aptikta aukščiau smilkinio.

Įvykį tiriantys Trakų rajono apylinkės prokuratūros mano, kad elektrėniškis buvo nužudytas, o ne nusižudė pats. Pareigūnai tiria kelias nužudymo versijas, kurių plačiau nekomentuoja. Taip pat aiškinamasi, ar vyriškis buvo nužudytas netoli Bijūnų kaimo, ar kitoje vietoje.

Dėl I.M. nužudymo iškelta baudžiamoji byla. Įvykis tiriamas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.