aA
Liepos 12 d. apie 18 val. iš namų, esančių Varėnos r., Jakėnų sen., Puodžių kaime, išėjo ir iki šiol negrįžo 86 metų Stanislava Čenkienė. Manoma, kad moteris išėjo Salų kaimo link.
Stanislava Čenkienė
Stanislava Čenkienė
© Alytaus apskr. VPK

Gavus pranešimą apie dingusią senolę, paieškas nedelsiant pradėjo Varėnos rajono policijos pareigūnai. Taip pat į pagalbą pasitelktas Karinių oro pajėgų sraigtasparnis, kuris naktį, kelias valandas, nesėkmingai apylinkes žvalgė iš oro.

Ketvirtadienį moters ieško Alytaus ir Varėnos policijos pareigūnai, kinologas su tarnybiniu šunimi, Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai. Miškingos apylinkės, pasitelkus pasieniečių sraigtasparnį, žvalgomos iš oro ir ketvirtadienį.

Stanislavos Čenkienės požymiai: ūgis apie 150 cm, liekna, plaukai trumpi žili, galvą apsirišusi skarele. Vilkėjo pilka palaidine ir sportinėmis kelnėmis.

Gyventojus, ką nors žinančius apie Stanislavos Čenkienės buvimo vietą ar ją mačiusius, bei turinčius kitos paieškai reikšmingos informacijos, prašome skambinti telefonu +370 700 65600 arba bendruoju pagalbos telefonu – 112.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.