aA
Populiariame žurnale vyrams „Playboy“ kiekvieną mėnesį išrenkama seksualiausia mėnesio mergina, kurios fotografijos puikuojasi ant leidinio viršelio. 2002 metų liepos mėnesio numeris bus kitoks. „Playboy“ ruošiasi pakeisti įvaizdį ir sekso simbolius pristatyti kitaip.
Playboy
JAV televizijoje prasidės naujas žaidimas „Kas nori tapti „Playboy“ mėnesio mergina?“. Šiame TV šou dalyvaus 12 merginų, praėjusių pakankamai griežtą atranką. Merginos konkursui bus atrinktos šešiuose JAV miestuose.

Birželio mėnesio žurnale skaitytojai išvys visų konkurso dalyvių nuotraukas, o liepą viena iš jų bus išrinkta nugalėtoja. Konkurso metu merginos dvi savaites gyvens kartu Los Andžele, o jas žiūrovai galės stebėti televizoriaus ekrane ir internete.

Specialios laidos metu taip pat bus galima pamatyti, kaip iš tikrųjų yra atliekamos mėnesio merginų fotosesijos.

„Mes pirmą kartą istorijoje ruošiamės parodyti skaitytojams kaip iš tikrųjų kuriamas kiekvienas žurnalo numeris, t.y. pakelsime užsklandą ir parodysime kas iš tikrųjų vyksta užkulisiuose“, - teigia „Playboy“ atstovai. „Playboy“ taip pat ketina šiek tiek kitaip pavaizduoti seksualiausią mėnesio merginą, nei tai buvo iki šiol daroma kiekviename mėnesio numeryje. O skaitytojams belieka laukti liepos mėnesio.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.