aA
Penktadienį apie 17.00 val. Kauno miesto Santakos policijos komisariate suveikė priešgaisrinė signalizacija. Į įvykio vietą nedelsiant atskubėjo gausios ugniagesių gelbėtojų pajėgos.
Ugniagesiai prie Santakos PK
Ugniagesiai prie Santakos PK
© DELFI / Kęstutis Kasciukevičius

Praeiviai nustebę stebėjo, kaip prie Raudondvario pl., prie Kauno miesto Santakos policijos komisariato vienas po kito suvažiavo net 5 ugniagesių gelbėtojų ekipažai.

Tačiau aliarmas pasitvirtino tik iš dalies. Todėl prie komisariato budėti pasiliko du ekipažai.

Paaiškėjo, kad per ventiliacijos angas į komisariato patalpas pateko tam tikros cheminės medžiagos, kurios ir paveikė priešgaisrinius daviklius.

"Šalia komisariato esančiose patalpose buvo atliekama dezinfekcija. Dezinfekcijai naudotos cheminės medžiagos per ventiliacijos angas pateko į policijos komisariato patalpas, paveikė daviklius ir suveikė signalizacija. Dezinfekcijos darbai nutraukti. Išvėdinsim patalpas ir viskas turėtų būti tvarkoje" - situaciją komentavo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacijų vadovavimo skyriaus vyresnysis specialistas Rimvydas Paulauskas.

Kadangi darbo valandos jau pasibaigę, komisariate nei pareigūnų, nei pašalinių žmonių nebuvo. Niekas nenukentėjo.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.