aA
Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas sako, kad pareiškimai apie Rusijos kišimąsi į JAV prezidento rinkimus yra demokratų „prasimanymas“, siekiant pateisinti savo pralaimėjimą.
Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas
© Reuters / Scanpix

Duodamas interviu Prancūzijos laikraščiui „Le FigaroV. Putinas dar kartą kategoriškai paneigė, kad Rusija yra prisidėjusi prie kompiuterinio įsilaužimo į demokratų kampanijos vidaus elektroninio pašto paskyras. Šis pareiškimas nuskambėjo pirmadienį, V. Putinui lankantis Paryžiuje, o antradienį pasirodė spaudoje.

V. Putinas sakė, jog pareiškimus apie Rusijos kišimąsi paskatino „troškimas tų, kurie pralaimėjo JAV rinkimus, pagerinti savo pozicijas, apkaltinant Rusiją“.

Pasak Rusijos lyderio, „žmonės, kurie pralaimėjo rinkimus, nenori pripažinti, kad jie tikrai pralaimėjo, nes juos laimėjęs asmuo buvo artimesnis tautai ir geriau suprato žmonių norus“.

Panašią žinutę D. Trumpas paskelbė antradienį socialiniame tinkle „Twitter“: „Rusijos pareigūnai tikriausiai juokiasi iš JAV ir to, koks apgailėtinas yra pasiteisinimas, kodėl demokratai pralaimėjo rinkimus, užkariavo melagingas naujienas“.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.