aA
Antradienį, vidury dienos, Vilniaus kelių policija sulaikė du visiškai girtus vairuotojus: užsienietį ir lietuvį gydytoją.
Vidury dienos įkliuvo du itin girti vairuotojai: lietuvis gydytojas nurungė užsienietį
© DELFI / Domantas Pipas

Šiek tiek prieš vidurdienį piliečiai policijai pranešė apie labai įtartinai važiuojantį vilkiką, žmonės spėjo, kad vairuotojas girtas. Policijos patruliai minėtą vilkiką su apšiltinimo vatos kroviniu apie 12 val. sustabdė magistralėje Vilnius-Kaunas, ties Rykantais (Trakų r.). Vairuotojui - Lenkijos piliečiui - nustatytas sunkus girtumas (2,79 prom.).

Maždaug po valandos, apie 13 val., Vilniuje, Ozo g., budrus pilietis sulaikė dar girtesnį vairuotoją. Pamatęs, kad „Saab“ vairuotojas labai girtas, pilietis priėjo prie automobilio, kai šis sustojo prie šviesoforo, ištraukė užvedimo raktą ir iškvietė policiją.

Atvykę pareigūnai nustatė, kad šis vairuotojas girtutėlis - 3,72 prom. Vyras pareigūnų akivaizdoje užmigo. Paaiškėjo, kad tai medikas, vienos Vilniaus klinikos kardiologijos skyriaus vedėjas.

Jo automobilis išvežtas į saugomą aikštelę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.