aA
Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto ketvirtojo policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl dingusio be žinios Zenono Bogdzevičiaus (gimusio 1955 m.).
 Zenonas Bogdzevičius
Zenonas Bogdzevičius
© Vilniaus aps. VPK

2016 m. spalio 15 d. apie šešiasdešimt vienerių metų vyras išėjo iš savo namų Vilniuje, J. Kupalos g., ir iki šiol negrįžo. Jo buvimo vieta nėra žinoma.

Zenonas Bogdzevičius yra apie 180-185 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, žilų trumpų plaukų (dingimo dieną). Kuo vilkėjo vyras išeidamas iš namų, nežinoma. Ypatingas požymis: Kairėje veido pusėje, prie ausies, yra 7-8 cm dydžio randas.

Asmenis, ką nors žinančius apie šio vyro buvimo vietą ar jį mačiusius, prašome informuoti Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto ketvirtojo policijos komisariato Veiklos skyriaus l. e. vyriausiosios tyrėjos pareigas Arianą Ladyšienę tel. (8 5) 271 6401, mob. tel. 8 645 01957 arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.