aA
JAV koledžuose dar daugiau studentų neteko galimybės naudotis “Napster”, nes jie apsunkindavo kitų kompiuterių darbą internete.
Niujorko koledžo studentų bendruomenė “Cooper Union” prisijungė prie armijos besiskundžiančiųjų, kad tinklas visiškai sustojo.

Kaip rašo “New York Post”, universiteto atstovai patvirtino, kad šis žingsnis neturėjo nieko bendra su ambicingais muzikos įrašų pramonės siekiais uždaryti prieštaringai vertinamą MP3 įrašų kopijavimo programą.

Praėjusį mėnesį “Metallica”, kuri yra avangarde kovojant prieš nemokamą įrašų platinimą internete, išsiuntė laiškus tuzinui žymiausių JAV universitetų prašydama užkirsti kelią programų kopijavimui studentų tarpe.

Tuo tarpu kompanija Kalifornijoje laukia savo nuosprendžio iš apeliacinio teismo. Ją padavė į teismą Amerikos įrašų pramonės asociacija už autorinių teisių pažeidimus.

Programa jau skaičiuoja 28-tą milijoną klientų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.