aA
Programinė įranga Išjungiant kompiuterį pateikiamas “Msgsrv32” klaidos pranešimas. Kaip pašalinti šį pranešimą? Pakeisti failą “Msgsrv32.exe” mėginau, bet nepadėjo.

“Msgsrv.exe” - tai “VxD” pranešimų serveris, būtinas Windows operacinės sistemos darbui. Dauguma su šia programa susijusių klaidų atsiranda dėl netinkamų ar blogai sukonfigūruotų draiverių, kartais - dėl tarpusavyje konfliktuojančių įrenginių arba blogai dirbančių antivirusinių programų.

Su “Msgsrv32.exe” susijusias problemas spręsti gana keblu. Pirmiausiai reikėtų patikrinti, ar tinkamai sukonfigūruoti įvairūs kompiuteryje esantys įrenginiai, ar jie gerai dirba. Jei yra galimybė, iš interneto reikėtų atsisiųsti naujesnius draiverius.

Jei pranešimas apie Msgsrv klaidas atsiranda tik po to, kai pažaidžiate žaidimus, greičiausiai problemos kyla dėl “Direct-X”. Tokiu atveju, reikėtų įdiegti naujesnę, “Direct-X” versiją (kol kas naujausia yra “Direct-X 7.0a”).

Jei naudojate antivirusinę programą “Norton Antivirus”, pabandykite ją išjungti. Ši programa kartais sukelia problemų, dirbdama "self-protect" režime. Klaidų galima išvengti, atjungus “self-protect” funkciją.

Jei problemų išspręsti nepavyks, gali tekti pakartotinai įdiegti visą operacinę sistemą.

Su informacinėmis technologijomis bei internetu susijusius klausimus siųskite adresu QA@delfi.lt.

Taip pat kviečiame informacinių technologijų ekspertus bendradarbiauti su DELFI IT - prie skelbiamo atsakymo įrašysime eksperto pavardę ir jo bendrovės pavadinimą

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.