Kalbėdamas apie „Agrokoncernui“ priklausantį automobilį, už kurio vairo sėdėjo ir Seimo narė G. Kildišienė, R. Karbauskis teigė, kad tašką šiai istorijai padės Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI).

Primename, kad G. Kildišienė tikina, kad privačiai įmonei priklausantį automobilį ji naudojo, nes jos artimas giminaitis yra pasirašęs išperkamosios nuomos sutartį su R. Karbauskio įmone.

VMI komentare DELFI nurodoma, kad inspekcija visada analizuoja ne tik savo turimą informaciją ar gautus duomenis iš trečiųjų šaltinių, bet visada vertina ir viešai pasirodžiusią naują informaciją žiniasklaidoje, socialiniuose tinkluose ir pan.

„Šiuo atveju VMI taip pat vertina visą informaciją, atliekama duomenų analizė. Tai yra įprasta VMI veiklos praktika“, – komentavo VMI atstovas spaudai Darius Buta.

VMI atstovas pabrėžė, kad tai nėra tyrimas ar patikrinimas, tačiau analizės procedūra yra reglamentuota, registruota ir atliekama vadovaujantis nustatytomis taisyklėmis.

„Analizės procedūra pradėta vakar“, – patvirtino D. Buta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)