aA
Kaune esančiame prekybos centre antradienį darbavosi policijos pareigūnai. Apie 13 val. 45 min. buvo pranešta, kad tualete rasti keli ginklai, kai kurie jų perdaryti.
Kaune, prekybos centro tualete, rasta ginklų
© DELFI / Mindaugas Ažušilis

Pareigūnai informuoja, kad Karaliaus Mindaugo prospekte esančiame prekybos centre, vyrų tualeto šiukšlių dėžėje, plastikiniame maišelyje rasti keli ginklai.

Kauno pareigūnai paėmė dujinį pistoletą, savadarbį pistoletą, pritaikytas šaudyti signalinėmis raketomis, šaunamojo ginklo rėmą su rankena ir šaunamojo ginklo vamzdį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 253 str. 1 d. ( Neteisėtas disponavimas šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis: tas, kas neturėdamas leidimo gamino, įgijo, laikė, nešiojo, gabeno ar realizavo šaunamąjį ginklą, šaudmenis, sprogmenis ar sprogstamąsias medžiagas, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki penkerių metų).

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.