aA
Penktadienį Panevėžyje mergina prie perėjos stabdė automobilį, bet jo nesuvaldė ir bandydama išvengti susidūrimo su kitu automobiliu užvažiavo ant šaligatvio ir kliudė pėsčiąją.
© DELFI (D.Sinkevičiaus nuotr.)

Gruodžio 2 d., penktadienį, 11.26 val., Panevėžyje, Nemuno - J. Zikaro nereguliuojamoje gatvių sankryžoje, automobilis „Toyota Corola“, kurį vairavo 1951 m. gim. vyras, , prie nereguliuojamos pėsčiųjų perėjos sustojo praleisti pėsčiųjų, o iš paskos važiavęs automobilis „Mercedes Benz“, kurį vairavo 1996 m. gim. mergina, stabdė, tačiau automobilio nesuvaldė ir bandydama išvengti susidūrimo su automobiliu „Toyota Corola“, užvažiavo ant šaligatvio ir kliudė pėsčiąją, gim. 1937 m.

VšĮ Respublikinėje Panevėžio ligoninėje partrenktai moteriai nustatytas kairiojo kelio raiščių plyšimas, stuburo 10 slankstelio lūžimas, ji gydoma neurochirurginiame skyriuje.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.