aA
Lapkričio 16 d., apie 18.32 val., Vilniuje, Kareivių ir Žirmūnų g. šviesoforu reguliuojamoje sankryžoje susidūrė „Audi A3“, valst. Nr. HBV 297, ir automobilis, kurio vairuotojas iš eismo įvykio vietos pasišalino – raudonos spalvos automobilio žinomos tik valstybinio numerio raidės: BOD.
Reikalingi liudininkai, galintys padėti ieškant pabėgusio vairuotojo
© DELFI / Ainis Gurevičius

„Audi“ važiavo O. Milašiaus g., tiesiai Kareivių g. link, o raudonos spalvos automobilis važiavo priešinga kryptimi ir, sukdamas į kairę, nepraleido „Audi“ automobilio, su juo susidūrė. Po susidūrimo, pastovėjęs kelias minutes, nuvažiavo.

Eismo įvykį mačiusius prašome kreiptis į Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus tyrėją Natalją Burbo, tel. (8 5) 271 9503, el. p. natalja.burbo@policija.lt

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.