aA
Antradienį visoje Lietuvoje itin sudėtingos eismo sąlygos, tačiau panašu, kad sostinėje popietę vairuotojai tapo mažiau atsargūs. Vos per valandą policijai pranešta apie keturis eismo įvykius, nukentėjo mergina, moteris, paauglys, automobiliai ir stulpas.
Vilniuje viena paskui kitą pasipylė avarijos, mokomasis automobilis išvertė stulpą
© DELFI / Ainis Gurevičius

Bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad 14.34 val. Ulonų gatvėje automobilis trenkėsi į stulpą ir jį nulaužė. Nurodyta, kad į avariją pateko mokomasis automobilis.

Įvykio vietoje paaiškėjo, kad mokomuoju automobiliu važiavo vairavimo instruktorius. Jo vairuojamo „Hyundai“ nepastebėjo „Škoda Octavia“ automobilio vairuotojas ir bandė apsisukti. Vengdamas susidūrimo su „Škoda“, vairavimo instruktorius pasuko vairą į šaligatvio pusę. Automobilis trenkėsi į apšvietimo stulpą bei jį išvertė. Tačiau susidūrimas su „Škoda“ galėjo baigtis kur kas liūdniau.

Vairavimo instruktorius pasidžiaugė, kad to neteko patirti mokiniui, nes važiavo vienas.

16.01 val. pranešta, kad Žirmūnų ir P. Lukšio gatvių sankryžoje automobiliu partrenkta pėsčiasis. Netrukus paaiškėjo, penkiolikmetis bėgo per sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui. Dėl rankos sužalojimo jis išvežtas į ligoninę.

15.23 val. pranešta apie du eismo įvykius. Savanorių gatvėje susidūrė trys automobiliai. Pranešta, kad reikalinga medikų pagalba, mat sužalota 22 metų mergina. Patikslintais duomenimis, blaivi BMW vairuotoja (gim. 1994 m.) neįvertino eismo sąlygų ir atsitrenkė į autobusą. Merginą greitoji pagalba dėl veido traumos išvežė į Žalgirio ligoninę.

Į tuo pačiu metu prie Kareivių ir Žirmūnų gatvių sankryžos įvykusią avariją taip pat iškviesti medikai. Automobilis „Škoda“ partrenkė moterį, kuri per gatvę ėjo neleistinoje vietoje. Pėsčiajai po eismo įvykio nustatytas 1,45 prom. girtumas. Moteris nuvežta į gydymo įstaigą apžiūrai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.