aA
Premjerą Algirdą Butkevičių Vilkaviškio vienmandatėje apygardoje įveikęs politikos naujokas, bušido kovotojas Kęstutis Smirnovas visuomenės dėmesį traukia ir dėl penketo vaikų, ir dėl žmonų skaičiaus.
Kęstutis Smirnovas (kairėje) ir Algirdas Butkevičius
Kęstutis Smirnovas (kairėje) ir Algirdas Butkevičius
© DELFI montažas

„Tai buvo puikus mūsų kandidatas, pasaulio čempionas, turintis penkis vaikus, tokiam kandidatui ne gėda pralaimėti“, – taip rinkimų naktį LRT televizijos studijoje valstiečių ir žaliųjų lyderis Ramūnas Karbauskis gyrė K. Smirnovą, Seimo nario mandatą iškovojusį prieš premjerą Algirdą Butkevičių.

Į tai eteryje sureagavo A. Butkevičius. „Bet nepasakėt, kad su trim žmonom“, – šypsodamasis replikavo A. Butkevičius, studijoje sukėlęs juoko audrą.

Antradienį Edmundo Jakilaičio vedamoje LRT televizijos laidoje „Dėmesio centre“ K. Smirnovas gynėsi, kad žmonos tik dvi.

„Ne, esu du kartus vedęs. Manau, premjeras buvo suklaidintas. Žinote, visokių gandų yra, bet aš tikrai jokio pykčio neturiu. Žmonės, matyt, per rinkimus visi pavargę, ar supykę dėl rezultatų, bet tikrai nematau čia jokių problemų“, – į klausimą dėl žmonų skaičiaus atsakė K. Smirnovas.

Kiek iš viso turėjęs moterų, politikos naujokas trečiadienį aiškinosi ir Indrei Makaraitytei „Info TV“ laidoje „Info diena: dienos komentaras“. Pateikiame jo pokalbį su žurnaliste I. Makaraityte:

I.Makaraitytė: – Ar jūs girdėjot, ką jis apie jus sako?

K. Smirnovas: – Negirdėjau.

I. Makaraitytė: – Sako, na, baisiai čia, daugiavaikis tėvas su trim žmonom.

K. Smirnovas: – Negirdėjau. Informacija įdomi.

I. Makaraitytė: – O teisinga?

K. Smirnovas: – Na, aš tik du sykius vedęs.

I. Makaraitytė: – O kiek vaikų turit?

K. Smirnovas: – Penkis.

I. Makaraitytė: – Ir su kiek moterų?

K. Smirnovas:– Su trim.

I. Makaraitytė: – Tai teisinga informacija.

K. Smirnovas: – Tai ne žmonos, o mamos.

Čia pat K. Smirnovas pridūrė, kad visi nepilnamečiai vaikai gyvena su juo, jis atžalomis rūpinasi.

DELFI primena, kad vieną didžiausių rinkimų staigmenų pateikęs K. Smirnovas trečią kadenciją eina Šakių rajono tarybos nario pareigas. Prieš prisidėdamas prie valstiečių ir žaliųjų, jis buvo Artūro Zuoko vadovautos Liberalų ir centro sąjungos atstovas.

K. Smirnovas išgarsėjo praėjusiame dešimtmetyje, kuomet ėmė dalyvauti tarptautiniuose profesionalų mišrių kovos menų turnyruose. Skausmingais veiksmais parteryje pergales dažniausiai pasiekdavęs lietuvis į ringą paskutinį kartą kopė 2014 metais. Prieš tai jis buvo pristabdęs savo karjerą dėl per motociklo avariją patirtų traumų. Prieš dvejus metus K. Smirnovas įkūrė ir ėmėsi vadovauti Lietuvos graplingo (mišrių imtynių) federacijai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.