aA
Tokios viešnagės Lietuvoje į Vilnių atvykę užsieniečiai ilgai nepamirš. Iš Italijos atvykę vyrai prie pat oro uosto sėdo į taksi. Iki viešbučio jie nenuvažiavo. Pakeliui pateko pateko į avariją. Po avarijos vienam italų pasidarė silpna, tad buvo iškviesti medikai. Į įvykio vietą teko skubėti ir ugniagesiams.
Vos atvykę paviešėti į Lietuvą italai pateko į avariją, po smūgio vienas prarado sąmonę
© DELFI (E.Skardžiaus nuotr.)

Avarija trečiadienio vakarą įvyko Švitrigailos gatvėje. Taksi vairuotojas sakė, kad važiuodamas nuo oro uosto pusės iš Švitrigailos gatvės jis norėjo pasukti į kairę (į A. Vivulskio gatvę), kai susidūrė su „Volvo“ automobiliu, kuris važiavo nuo centro pusės tiesiai.

Anot užsieniečius vežusio taksi vairuotojo, „Volvo“ važiavo viešajam transportui skirta eismo juosta. Be to, jau mirksėjo žalias šviesoforo signalas, tad taksi vairuotojas turėjo užbaigti manevrą, kad neliktų sankryžoje užsidegus draudžiamam šviesoforo signalui.

Per avariją abu automobiliai gerokai apdaužyti. Vienas keleivių susitrenkė galvą, jis buvo trumpam praradęs sąmonę. Atskubėję medikai apžiūrėjo visus avarijos dalyvius, tačiau italas ne itin norėjo vykti į ligoninę. Tuomet medikai ir policijos pareigūnai užsieniečiui paaiškino, kad jei pasijus prasčiau, gali kreiptis į medikus kitą dieną.

Iš vieno automobilių po avarijos ėmė kilti garai, baimintasi, kad nekiltų gaisro pavojus, tad buvo iškviesti ugniagesiai. Atvykę gelbėtojai patikrino automobilį ir atjungė akumuliatorių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.