aA
Nors iki rinkimų į Seimą liko vos dvi savaitės, liberalų Paksomobilis dar spės apvažiuoti didžiausius šalies miestus. Krovininiame automobilyje (tokiais paprastai važinėja tolimųjų reisų vairuotojai) įrengtas kelių dešimčių vietų kino teatras.
Paksomobilis
Paksomobilis
© "Lietuvos žinios"
Susitikimų su rinkėjais metu Paksomobilyje be perstojo bus rodomas 6 minučių trukmės filmas apie Rolandą Paksą. Šiame filmuke apžvelgiamas visas pastarųjų metų Vilniaus mero ir Liberalų sąjungos lyderio gyvenimas: skraidymas lėktuvu, darbas Vilniaus savivaldybėje, Vyriausybėje, asmeninis gyvenimas.

R.Pakso atsistatydinimo iš premjero posto kalbą arba apie jo darbą savivaldybėje tikriausiai daugelis matė per televiziją. Tačiau filmuke yra ir pikantiškų detalių, pavyzdžiui, kaip R.Paksas valgo žmonos Laimos išvirtą košę. Filmas baigiamas klausimu: "Kas toliau?" ir kviečiama visus balsuoti už liberalus, rodomi kalbantys šios partijos lyderiai.

Sausainiai

Automobilio priekaboje, ant sienų - R.Pakso jaunystę, šeimos kūrimo pradžią iliustruojanti paroda, nuotraukos iš R.Pakso ir Liberalų sąjungos asmeninių albumų. Liberalų teigimu, Paksomobilyje bus galima ne tik filmą apie R.Paksą pažiūrėti, bet ir pabendrauti su partijos lyderiu gyvai. Vilniaus merą kelionėse žada lydėti ir kiti Liberalų sąjungos kandidatai į Seimą.