aA
Policijai mįslę užminė lyg iš dangaus Alytaus rajono ūkininko laukuose nukritęs mikroautobusas.
Ūkininko laukuose mįslingai atsirado suniokotas automobilis
© alytusplius.lt

Jį ūkininkas aptiko pirmadienio rytą. Transporto priemonė buvo be galinių durų, įklimpusi baloje, be akumuliatoriaus. Į įvykio vietą atvykę policininkai atsakymų ieškojo pas kaimo gyventojus, tačiau ir jie tik gūžčiojo pečiais.

Ūkininkas niekaip negalėjo suprasti, kaip jam priklausančiuose laukuose Vovų kaime atsidūrė metalo laužą primenantis automobilis, ir kodėl jo niekas nepasigenda. Pareigūnams nesisekė nustatyti, kam priklauso mikroautobusas, nes jis buvo be valstybinių numerių.

Policininkai, norėdami išsiaiškinti, kas suniokotos transporto priemonės savininkas, apklausė ir netoli ūkininko laukų gyvenančius žmones.

Viena kaimo gyventoja teigė, kad sekmadienį vakare, apie 21 val., girdėjo įtartinus garsus. Pažvelgusi pro langą, pažįstamo ūkininko laukuose pamatė, kaip kažkas bando ištraukti ten įvažiavusį automobilį, įvykio vietoje matėsi transporto priemonių žibintų šviesos, tačiau ji nieko blogo nepagalvojo – manė, kad laukuose užklimpo pats jų savininkas.

Policininkai teiravosi, kodėl moteris nenuėjo pažiūrėti, kas ten vyksta. „Tuo metu namuose buvau viena, tikrai nekilo noro naktį vaikščioti ir žiūrėti, kas lietui lyjant malasi po laukus. Maniau, kad ūkininkas važinėja“, - sakė moteris.

alytusplius.lt