aA
Pirmadienio popietę bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad Vilniuje susidūrė automobilis ir motociklas. Atskubėjus pagalbai paaiškėjo, kad partrenktas ne motociklą, o motorolerį vairavęs jaunas vyras. Medikų pagalbos prašęs žmogus nurodė, kad po avarijos motorolerio vairuotojas nejudėjo. Laimei, žmogus nežuvo.
Vilniuje partrenktas motorolerio vairuotojas, pranešta, kad žmogus nejuda
© DELFI / Andrius Ufartas

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko apie 14.50 val. Rinktinės ir Šeimyniškių gatvių sankryžoje. Nurodyta, kad motoroleris susidūrė su „Audi Q7“ automobiliu, kurį vairavo moteris.

Atskubėjus medikams paaiškėjo, kad motorolerį vairavęs jaunas vyras gyvas. Medikai nukentėjusį 25 metų vyrą išvežė į ligoninę. Jis buvo sąmoningas.

Policijos pareigūnai aiškinasi, kas avarijos kaltininkas. Pirminiais duomenimis, automobilio vairuotoja pažeidė į kairę pasukti draudžiantį ženklą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.