aA
Buvusi policijos tyrėja iš Alytaus niekaip neišbrenda iš nesėkmių liūno. Šįkart ji prie automobilio vairo Kauno gatvėje Alytuje įkliuvo neturėdama teisės vairuoti. Moteriai dėl savo veiksmų vėl teko aiškintis teisme. Kaip ir anksčiau, taip ir dabar, alytiškė tikino, kad dėl savo elgesio nuoširdžiai gailisi.
Buvusi policijos tyrėja vėl prisidirbo – nepaisė draudimo vairuoti
© Alytaus apskr. VPK

Sandrai Struckaitei, kuri prieš keletą mėnesių iš pareigų atleista už policijos pareigūno vardo pažeminimą, teismas už vairavimą neturint tam teisės, nes toji teisė yra atimta, skyrė 434 eurų baudą.

Teismas administracinę bylą išnagrinėjo pažeidėjai nedalyvaujant. Ji pateikė rašytinį prašymą, kad byla būtų nagrinėjama be jos. Alytiškė savo kaltę pripažino.

Moteris teisės vairuoti transporto priemones trejus metus neteko gegužės mėnesį. S. Struckaitė buvo pripažinta kalta dėl to, kad balandžio 18 d., apie 23.20 val., Naujosios, Raudonkalnio ir Žuvinto gatvių sankirtoje, vairuodama „Škoda Octavia“ markės automobilį, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio „Audi 6“, kurį vairavo 20-metė mergina, ir su juo susidūrė.

S. Struckaitė eismo įvykio metu buvo neblaivi. Jai nustatytas 2,14 promilės girtumas.

Moteris anksčiau dirbo Lazdijų r. Kriminalinės policijos skyriuje.

alytusplius.lt