aA
Laisvą dieną turėjęs ugniagesys gelbėtojas neprarado budrumo ir policijai padėjo pričiupti sienų terliotoją. Vaikinui talkino mergina – stengėsi vaikiną pridengti nuo netoliese buvusių žmonių akių. Vaikinui itin nepasisekė. Jis tikėjosi pabėgti, tačiau ugniagesys buvo vikresnis ir sugavo vaikinuką. Tiesa, abu per grumtynes griuvo į erškėčio krūmą ir apsibraižė.
Ne darbo metu ugniagesys pričiupo įžūlų miesto terliotoją
© Telšių aps. VPK

Įvykiai klostėsi trečiadienį, apie 14 val. dienos. Sostinėje, šalia Šilo tilto, keli žmonės pastebėjo įtartiną porelę. Viena moteris iš pradžių pamanė, kad vyksta tilto remontas. Tačiau ugniagesys greit suprato, kad vyksta kažkas negero.

Gelbėtojui priėjus, jaunas vaikinas bandė teisintis, kad viską nuvalys. Bendraujant jaunuolis suprato, kad žmogus neketina nusileisti, tada bandė bėgti, palikęs merginą. Ugniagesys buvo vikresnis ir sučiupo vaikiną. Netoliese buvusi moteris iškvietė policijos pareigūnus ir pranešė, kad žmogaus sugautas sienų terliotojas bando pabėgti.

Dar iki atvykstant pareigūnams ugniagesys gelbėtojas sugebėjo išlaikyti vaikiną, nors šis atkakliai priešinosi, bandė ištrūkti, per grumtynes abu jie griuvo į erškėčio krūmą. Laimei, abu atsipirko nemaloniais įbrėžimais.

Nors liudininkų buvo, jaunas vaikinas bandė atsikratyti dažų balionėliu, jį padavė merginai. Ugniagesys pastebėjo, kad vaikinas kažką įsidėjo į apatinius ir atvykusiems pareigūnams apie tai pranešė.

Policijos pareigūnai patikrino, kas jaunuolio kelnėse. Vaikinas į apatinius buvo susigrūdęs krūvą popierėlių. Ugniagesys įtarė, kad vaikinas galėjo turėti narkotinių medžiagų, tačiau policijos pareigūnai to nepatvirtino. Dėl narkotinių medžiagų ikiteisminis tyrimas nepradėtas. Visgi jaunuolis nuo atsakomybės už miesto terliojimą neišsisuks.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.