aA
Moteris, gimusi 1960 m., gyvenanti Rokiškio r., pranešė, kad birželio 18 d., 10.45 val., renkant sraiges Rokiškio r., prie jos privažiavo automobilis „Audi A3“, iš kurio išlipo, nepažįstamas vyras, gimęs 1970 m., (girtumas 2,38 prom.,) ir kitas vyras, gimęs 1983 m. (girtumas 2,47 prom.,), išvadino ją necenzūriniais žodžiais, įžeidinėjo, agresyviai nusiteikę artinosi prie jos.
Vynuoginė sraigė/ Nomedos Vėlavičienės nuotr.
Vynuoginė sraigė/ Nomedos Vėlavičienės nuotr.
© Asmeninio archyvo nuotr.

Pranešėja išsigandusi įsėdo į savo automobilį ir užsirakino dureles. Pribėgęs prie jos automobilio vienas vyras sugriebė už vairuotojo durų rankenos, kurią sugadino bandydamas patekti į automobilį. Pastebėjęs pravirą stoglangį įkišo ranką ir, sugriebęs pareiškėjai už plaukų, bandė ją ištraukti pro stoglangį iš automobilio.

Nusikalstamos veikos padarymu įtariamas vyras, gimęs 1970 m., sulaikytas, kitas vyras, gimęs 1983 m., po apklausos išleistas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.