aA
Penktadienį 11.43 val. bendruoju pagalbos telefonu paskambinęs žmogus pranešė, kad padėta granata ir sprogs Šakių policija.
Šakių policijos komisariatas
© Marijampolės apsk. VPK nuotr.

Mažiau nei per dešimt minučių buvo įvestas planas „Skydas“.

Šakių policijos pareigūnai kiek daugiau nei prieš mėnesį persikėlė į naujas patalpas Šaulių gatvėje. Čia ir buvo iškviesti medikai bei ugniagesiai. Pareigūnams teko palikti patalpas.

Netrukus Šakių pareigūnai aplankė sprogimu grasinusį vyrą. Nustatyta, kad apie netikrą pavojų pranešė neblaivus (2,71 prom. alkoholio) Šakių r. gyventojas (g. 1964 m.). Vyriškis prisipažino pareigūnams „pajuokavęs“.

Marijampolės apskr. VPK Šakių r. PK pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos BK 285 str. 1 d. dėl melagingo pranešimo apie visuomenei gresiantį pavojų ar ištikusią nelaimę. Įtariamajam gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dviejų metų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.