aA
Kauno pareigūnai pasidalijo filmuota medžiaga, kaip buvo sugauti iš moters rankinę išplėšę jaunuoliai. Pareigūnams padėjo nusikaltimo metu dviračiu prie šalį važiavusi jauna moteris. Įtariama, kad asmenys galėjo įvykdyti analogiškas nusikalstamas veikas ir anksčiau.
Policija paviešino nufilmuotus sprunkančius užpuolikus: ar nesate nuo jų nukentėję?
© Stop kadras

Birželio 14 d. apie 18.30 val. Kaune, Karaliaus Mindaugo pr. esančioje požeminėje perėjoje, iš moters (gimusios 1963 m.) nepažįstami asmenys pagrobė rankinę su joje buvusiais asmeniniais daiktais, dokumentais, 150 eurų.

Pareigūnai informuoja, kad netoliese dviračiu važiavusi jauna moteris (gimusi 1989 m.) išgirdo moters šauksmą ir pamatė, kaip pastaroji pradėjo vytis iš jos rankinę pagrobusius asmenis. Dviratininkė ne tik pranešė policijai, tačiau nesudvejojo ir ėmė juo sekti. Ji pastebėjo, kad pakeliui jie išmetė rankinę ir šalinosi link parduotuvės.

Paėmusi numestą rankinę, jauna moteris toliau nusivijo juos dviračiu parduotuvės link.

Netrukus atvykę policijos pareigūnai parduotuvėje sulaikė du jaunus vyrus (gimusius 1995 m. ir 1998 m.), kurie uždaryti į areštinę. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Centro policijos komisariate pradėtas tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 180 str. (dėl plėšimo).

Kauno apskrities policijos pareigūnai dėkoja neabejingai pilietei, prisidėjusiai, kad nusikalstamą veiką įvykdę asmenys būtų sulaikyti.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.