aA
Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai tikslinės policinės priemonės metu Vilniaus Naujininkų mikrorajone sulaikė vyrą (gimusį 1981 m.).
Tarp sulaikytų heroino platintojų – ir nepilnametė
© Shutterstock nuotr.

Vyras policijai gerai žinomas ‒ anksčiau aštuonis kartus teistas už vagystes, nužudymą ir disponavimą narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Pas vyrą buvo rasta narkotinės medžiagos, įtariama, heroino. Jam įteiktas įtarimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti, praneša sostinės policija.

Netrukus viename Adutiškio g. namų buvo atlikta neatidėliotina krata ir su įkalčiais sulaikyti du čigonai (gimę 1975 m. ir 1981 m.), anksčiau teisti dėl narkotinių medžiagų platinimo, ir dvi nepilnametės merginos (gimusios 1999 m. ir 2000 m.).

Kratos metu rasta, įtariama, didelis narkotinių medžiagų kiekis (apie 20 gramų heroino), pinigai, svarstyklės ir kitos priemonės, skirtos narkotinių medžiagų fasavimui. Vyrams bei vienai nepilnametei įteikti pirminiai įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.