aA
Naujasis mobilusis telefonas “Siemens SL45” buvo pristatytas Venecijos kino festivalyje. Pagrindiniai pristatymo organizatoriai buvo MTV ir “Siemens”, kurie šiek tiek nukrypdami nuo festivalio temos pristatė muzikinį mobilųjį telefoną.
MP3 muziką į telefoną galima įrašyti prijungus jį prie kompiuterio. Taigi, bus galima naudotis telefonu ir klausyti muzikos vienu prietaisu, kuris tesveria 88 gramus ir laisvai telpa į kišenę.

Taip pat “Siemens SL45” turi balso pašto ir įrašinėjimo galimybes. “Ultra-slim” standarto telefono baterija šnekant neišsikrauna 4 valandas, o budėjimo režimu telefonas veiks iki 170 valandų.

“Siemens SL45” telefone taip pat yra WAP naršyklė, modemas ir infraraudonųjų spindulių sąsaja. Telefone yra valiutos vertimo funkcija, skambučio melodijos kūrimo funkcija, skaičiavimo mašinėlė, kalendorius ir laikrodis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.