aA
Penktadienį Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) Panevėžio valdybos viršininku paskirtas Žydrūnas Krampalcas.
Paskirtas Panevėžio STT vadovas
© DELFI / Karolina Pansevič

STT Panevėžio valdybos viršininkas bus atsakingas už baudžiamojo persekiojimo ir korupcijos prevencijos veiklą Panevėžio ir Visagino miestų, Anykščių, Biržų, Ignalinos, Kupiškio, Molėtų, Pasvalio, Panevėžio, Rokiškio, Utenos, Zarasų rajonų savivaldybių teritorijose.

42 metų Ž. Krampalcas yra kilęs iš Žemaitijos. Jis studijavo Policijos akademijoje ir įgijo teisės magistro laipsnį, po studijų pasirinko veiklą policijos struktūrose. Atvykęs į Aukštaitiją, dirbo Panevėžio apskrities Kriminalinės policijos Operatyvinės veiklos skyriaus komisaru.

2001 metais jis pradėjo tarnybą STT Panevėžio valdyboje kaip vyriausiasis operatyvinės veiklos specialistas. Vėliau keletą metų vadovavo STT Panevėžio valdybos Kriminalinės žvalgybos skyriui. Už pavyzdingą tarnybą yra ne kartą paskatintas, 2011 m. apdovanotas 3 – ojo laipsnio STT garbės ženklu.

Iki šiol Ž. Krampalcas STT Panevėžio valdybos vadovo pareigas ėjo laikinai.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.