aA
Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Vilniaus centre esančiame „Nesė pramogų banke“ buvo neramu: pradžioje kilo nemenkos muštynės, o kiek vėliau čia ėmė siautėti visiškai nuogas jaunas vyras.
„Pramogų banke“ siautėjusiam nuogam vyrui teko surakinti ne tik rankas, bet ir kojas
© DELFI (E.Skardžiaus nuotr.)

Po vidurnakčio į „Nesė pramogų banką“ suvažiavo net šeši policijos patrulių ekipažai, nes čia kilo nemažos muštynės. Patruliai į komisariatą išvežė 4 mušeikas. Pasak pareigūnų, ten tuo metu vyko rusų grupės „Ruki Vverch“, šeštadienio vakarą koncertavusios Vilniuje, vakarėlis, vadinamasis „after party“, kitoje pastato dalyje tuo pačiu metu vyko techno muzikos vakarėlis - karnavalas.

O apie 2.30 val. „Nesė pramogų banke“, kurio šūkis - „Kitokios pramogos visą parą!“, ėmė siautėti nuogas jaunas vyras (iš drabužių ant jo buvo likę tik kojinės). Pasilinksminimo įstaigos apsauga policijai pranešė, kad čia siautėja agresyvus, neadekvatus vyras, įtariama, apsvaigęs nuo narkotikų. Jis puldinėjo „Pramogų banko“ lankytojus.

Policininkai jį surakino, apdengė užuolaida ar pan. ir šaukiantį išvedė. Vedamas nuogalius priešinosi, be perstojo šaukė: „Vyrai, neužmuškit!“.

Į policijos automobilį jis niekaip nenorėjo sėsti, jį teko įgrūsti. Mašinoje jis spardėsi, rėkavo, vardino kažkokių žmonių vardus, plūdo policininkus ir nuolat prašė jo neužmušti. Greitosios pagalbos mediko paklaustas, ką vartojo, šaukė, kad vartojo „viską“: kokainą, LSD, ekstazį.

Policijos automobilyje jis taip spardėsi, kad vos pradėjus važiuoti išspyrė langą. Teko sustoti, perkelti jį į kitą mašiną ir antrankiais surakinti kojas.

Pasak pareigūnų, atvežtas į policijos komisariatą 23 metų Kaišiadorių rajono gyventojas apsiramino. Alkoholio matuoklis parodė nulius, tai tik sustiprino įtarimą, kad vaikinas apsvaigęs ne nuo alkoholio, o nuo narkotikų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.