aA
Viename Korfo (Graikija) restoranų padavėjui teko aptarnauti Spencerį Amosą ir jo žmoną Geraldine. Tikriausiai vaikinas buvo labai paslaugus, nes net ir po metų ponai Amosai jo nepamiršo. Veikėjai tie patys, tik vieta kita - Anglija, kurioje gyvena Amosai ir studijuoja bei dirba tas pats vaikinas.
Mokesčiai

Kopenhagoje prostitutė teisme laimėjo bylą dėl nesumokėtų mokesčių. Teisėjas norėjo, kad moteris mokėtų didesnius mokesčius, nes, jo manymu, didesnės silikoninės krūtys prilygsta fabrikantui, įsigijusiam didesnę gamyklą, taigi ir mokesčiai turėtų būti didesni. Tačiau mokesčių inspektoriai buvo kitos nuomonės. Jie gynė nakties plaštakę, sakydami, kad krūtų didinimo operacija yra tik jos pačios asmeninis pasirinkimas ir jis nėra kaip nors susijęs su darbo našumu.

Pinokiai

Latvijos chirurgai galėtų pasijusti tarsi tėtėmis Karlais, pridrožusiais daug Pinokių. Per penkias dienas jie prisiuvo net keturias rankas. Trijų galūnių vyrai neteko miške pjaudami medžius. Ketvirtoji sėkmingai prisiūta ranka buvo moters, kuriai ranką nutraukė tešlos minkymo mašina. Tai - naujas pasaulio rekordas.

Kampanija

Singapūro laikraštis "Singapore's Strait Times" pradėjo kampaniją, turėsiančią padidinti gimstamumą. Dienraštis siūlo mylėtis tiesiog automobiliuose. Kad tai neatrodytų tik tušti žodžiai, patariama tuo pačiu dienraščiu užsidengti automobilio langus.

Parašiutininkai

Netoli Amsterdamo oro uosto gyvenantys žmonės gerokai nustebo, kai į jų sodą iš dangaus nukrito sušalusio ruso lavonas. Maža to, iš Maskvos nusileidusio lėktuvo važiuoklėje buvo įstrigęs dar vienas sušalęs kūnas. Matyt, laikydamiesi rankomis už šasi vyriškiai tikėjosi sutaupyti pinigų?

Pamiršo

Iš Devenporto parduotuvės vagis išnešė dvi dėžes alaus. Išeidamas iš pastato, jis nepaliko jokių pėdsakų, tačiau pamiršo, kur pastatė savo automobilį. Aišku, Chadas Ramsdenas paskambino policijai, nes buvo įsitikinęs, kad tai vagių darbas. Pareigūnai paprašė jo atvykti įvykio vieton išsiaiškinti detalių. Kaip tik tada alaus vagį ir atpažino keli liudytojai.