aA
Sowerby Bridge gyventoja, 33 m. Claire Varin, tapo pajuokos objektu po to, kai, Halifaxo miesto centre esančiame „McDonald's“ restorane nupirko vyriškiui, kuris atrodė kaip benamis, pusryčius.
McDonald's
McDonald's
© AFP/Scanpix

Pasak du vaikus auginančios C. Varin, ji „McDonald's“ restorane pirko sau pusryčius, kai pamatė prie staliuko sėdintį nesiskutusį vyrą su didele kuprine ant pečių.

Vyriškis prie staliuko sėdėjo mažiausiai 10 minučių ir godžiai valgė kečupą. Moteris nusprendė vyrui nupirkti maisto, nes atrodė, kad jis neturi namų ir yra seniai nevalgęs.

Tačiau moters geros valios gestas netikėtai atsigręžė prieš ją pačią – tik padėjusi nupirktus pusryčius vyriškiui ant stalo, „McDonald's“ darbuotojas „benamiui“ atnešė jo anksčiau užsakytą maistą i atsiprašė už vėlavimą.

Dviejų vaikų mama teigė, jog tą akimirką, kai padavėjas vyriškiui atnešė jo užsakymą, jos euforija, jog padėjo „benamiui“ virto siaubingu gėdos jausmu ir ji tiesiog norėjo prasmegti skradžiai žemę.

Susigėdusi moteris nedelsdama išbėgo iš „McDonald's“ restorano.

Pasak į nepatogią situaciją pakliuvusios C. Varin, „benamis“ dabar tikriausiai pasakoja visiems savo draugams ir pažįstamiems apie išprotėjusią moterį, kuri be jokios priežasties nupirko jam pusryčius. Maža to, iš moters nuolat šaiposi jos draugai ir net jos vyras, kuris teigia, jog nuo šiol jis visur sekios jai iš paskos, jog ji nepirktų nepažįstamiems žmonėms maisto.

Dėl šio incidento moteris pradėjo vengti Halifaxo centre esančio „McDonald's“ restorano, bijodama, jog jame gali vėl sutikti „benamį“.

Anglija.today