aA
Alonzo Mourningas (Alonzas Morningas) po JAV krepšinio rinktinės rungtynių su Lietuvos komanda rengiasi išskristi iš Sidnėjaus namo į Majamį ir dalyvauti žmonos gimdyme. A. Mourningas, kuris dėl noro pamatyti dukters gimimą apkeliaus pusę pasaulio, į olimpines žaidynes grįš kitą pirmadienį.
"Mano žmona išleido mane į olimpiadą su viena sąlyga - kad grįšiu dukters gimimui. Aš su ja susitariau", trečiadienį kalbėjo susijaudinęs krepšininkas.

Duktė, kuriai bus duotas Mykos Sydney (Maikos Sidnėj) vardas, pasaulį turi išvysti šeštadienį - tą dieną ketinama sukelti gimdymą. Tačiau natūralus gimdymas gali prasidėti ir anksčiau.

Amerikos komanda su lietuviais žais ketvirtadienį, o A. Mourningas išskris penktadienį ryte. Majamyje jis ketina praleisti apie 36 valandas, per kurias jam tikriausiai neliks laiko pamiegoti. Išsimiegoti jis ketina skrisdamas atgal į Sidnėjų.

A. Mourningas praleis savaitgalį vyksiančias rungtynes su Prancūzijos ir Naujosios Zelandijos komandomis, kurios yra vienos silpniausių A grupėje.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.