aA
Ketvirtadienį pavogto automobilio vairuotoją gainiojęsi sostinės pareigūnai pasidalino filmuota medžiaga. Po gaudynių paaiškėjo, kad vairuotojas blaivus, o automobilis pavogtas iš saugojimo aikštelės, kur atsidūrė, nes gresia konfiskavimas.
Nufilmuotos gaudynes Vilniuje: pavogęs automobilį nuo policijos spruko daužydamas mašinas
© DELFI skaitytojo nuotr.

Policija primena, kad spalio 29 d., apie 20 val. 36 min., Vilniuje, Bukčių g., 1985 m. gimęs vairuotojas, vairuodamas vogtą, policijos ieškomą automobilį „Citroen C5", nepakluso teisėtam policijos pareigūnų reikalavimui sustabdyti transporto priemonę, todėl buvo persekiojamas.

Ties Gerosios Vilties g. 9-uoju pastatu persekiojamas automobilis atsitrenkė į policijos tarnybinį automobilį „VW Jetta“, stovėjusį su įjungtais švyturėliais. Tarnybinis automobilis buvo apgadintas.

Bėgdamas nuo policijos, „Citroen C5“ kliudė ir apgadino dar 6 stovinčius automobilius („Peugeot 407“, „Renault Megane“, „Mazda 323“, „Toyota Yaris Verso“, „VW Touran“ ir „Ford“).

„Citroen“ vairuotojas ir kartu važiavęs keleivis (gimęs 1987 m.) buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Įvykis tiriamas.

Po gaudynių paaiškėjo, kad „Citroen“ prieš kurį laiką buvo uždarytas į saugojimo aikštelę Giraitės gatvėje, nes vairuotojas pakartotinai pažeidė Kelių eismo taisykles - automobilį vairavo neblaivus. Dėl to teismas spręs ar konfiskuoti automobilį. Aikštelę ir policijos sulaikytus automobilius prižiūri įmonė. Kol kas neatskleidžiama, kaip vyrui pavyko pavogti automobilį ir išvažiuoti iš aikštelės pro sargą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.