aA
Ketvirtadienio vakarą Vilniuje vyko įspūdingos vogto automobilio „Citroen C5“ gaudynės. Per jas apdaužyta daugybė automobilių, nukentėjo ir policijos mašina.
Gaudynės Vilniuje – vogto automobilio vairuotojas spruko pakeliui daužydamas mašinas
© DELFI / Mindaugas Ažušilis

Apie 21 val. Lazdynuose, netoli Respublikinės Vilniaus universitetinės ligoninės, policijos pareigūnai pastebėjo prieš porą dienų pavogtą baltą „Citroen“. Jo vairuotojas nepakluso reikalavimui sustoti ir spruko. Kiek pakeliui jis apdaužė automobilių, dar tikslinama.

Kolegoms į pagalbą suskubo daugybė policijos patrulių ekipažų.

Gaudynės baigėsi Gerosios Vilties gatvėje, kiemuose, kur bėglio automobilis rėžėsi į stovinčias mašinas. Gaudynių metu apgadintas ir vienas policijos automobilis „VW Jetta“.

Kiemuose užspeistas bėglys ir su juo buvę dar du asmenys spruko pėsčiomis. Patruliai sučiupo vairuotoją ir dar vieną, trečiajam pavyko pabėgti. Sulaikytieji nuvežti į komisariatą. Ten paaiškėjo, kad vairuotojas blaivus, tai 1987 m. gimęs vilnietis. Su juo sulaikytas vyras - irgi vilnietis (gim. 1985 m.).

Policija suskaičiavo iš viso septynis gatvėse ir kieme sudaužytus arba apdaužytus automobilius.

Dėkojame DELFI skaitytojai Olgai už nuotraukas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.