aA
Trečiadienį ryte, apie 8 val., sostinės policija, medikai ir ugniagesiai gavo pranešimą, kad į pastatą rėžėsi vairuotojo nesuvaldytas automobilis.
Vilniuje, Paneriuose, automobilis rėžėsi į užtvanką
Vilniuje, Paneriuose, automobilis rėžėsi į užtvanką
© DELFI / Kiril Čachovskij

Pranešta, kad avarija įvyko Vilniaus pakraštyje, Panerių seniūnijoje, Lentvario g. 33.

Apie avariją pranešęs žmogus nurodė, kad „Audi 80“ nuvažiavo nuo kelio, perskrido per gana siaurą Vokės upės vagą ir atsitrenkė į sieną. Iš pradžių pranešta, kad virtęs automobilis trenkėsi į pastatą, atskubėjus paaiškėjo, kad apvirtęs automobilis trenkėsi į užtvankos sieną.

Pirminiais duomenimis, automobiliu važiavo vienas žmogus, jis po avarijos įstrigo automobilyje.

Vairuotojas iš pradžių nekalbėjo su gelbėtojais, visgi sąmonės nebuvo praradęs, greičiausiai, patyrė šoką. Ugniagesiai dalį automobilio supjaustė, kad medikai galėtų pasiekti vairuotoją ir sutekti jam pirmąją pagalbą. Po to atsargiai vyras buvo iškeltas iš automobilio.

Medikai vairuotoją išvežė į ligoninę.

Kelią toje vietoje puikiai žinantys žmonės sakė, kad neretai pasitaiko vairuotojų, kurie gana siauroje ir prastai matomoje vietoje bando „prašokti“ pro važiuojančiuosius atsargiau, lenkia.

Policijos pareigūnai aiškinasi tikslias eismo įvykio aplinkybes.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.