aA
Šiauliuose, vadinamo „Elnio“ teritorijoje sandėliavimo patalpas ir garažą turintis verslininkas Stanislovas Paulauskas nuo piktadarių per parą nukentėjo du kartus - garažas naktį buvo apvogtas, o sekmadienio popietę dar ir padegtas.
Garažo gaisras Šiauliuose
Garažo gaisras Šiauliuose
© Šiaulių TV nuotr.

Verslininkas sako, kad padegimu įtaria naktinius vagis. Mat svetimo turto atėję ilgapirščiai tik išdaužė langus ir per juos lauk išmetė statybinės vatos pakuotes. Besimėtančias statybines medžiagas rado policija ir grąžino savininkui.

Vagys šiltinimo vatos nespėjo išsivežti. Šią popietę patalpų savininkas, susiruošęs apžiūrėti savo turto atvyko tiesiai į gaisrą - liepsnojo užrakintas garažas. Žmogus mano, kad naktiniai vagys ir šiandieniai padegėjai - tie patys asmenys.

Pasak verslininko, padegimas galėjo būti kerštas už nepavykusią vagystę. Kad garažas padegtas, tokią versiją kelia ir ugniagesiai. Mat gaisro židinys - mikroautobusas, kurio akumuliatorius buvo atjungtas. O garažas buvo užrakintas, niekas jame nedirbo, nerūkė.

Nuo vagių ir padegėjų nukentėjęs žmogus sako, kad patyrė apie 20 000 eurų nuostolių. Sudegė mikroautobusas, aprūko dar du automobiliai, visiškai sugadinta statybinė vata, kurios gviešėsi vagys, gaisras gerokai apgadino ir pačias patalpas. Kas būtent jam kenkė, verslininkas negali pasakyti- sako, niekas negrasino.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.