aA
Spalio 3 d. Juodšiliuose (Vilniaus r.) vyko atviras Lietuvos plento duatlono čempionatas. Varžybų metu sužalotas čempionato dalyvis.
Juodšiliuose visureigis įvažiavo į varžybų trasą – sužalotas dviratininkas
© DELFI skaitytojo nuotr.

DELFI skaitytojo teigimu, sportininkas nukentėjo dėl to, kad nebuvo deramai pasirūpinta trasos saugumu. Gatvėje, kuri buvo padalinta per pusę (vienoje pusėje važiavo dviratininkai, o kitoje - automobiliai), įvyko nelaimė.

Gatvės padalinimas per pusę buvo pažymėtas tik nedideliais plastmasiniais kūgeliais. Ir visureigis, lenkdamas kitą automobilį, išvažiavo į kitą eismo juostą, kur susidūrė su iš staigaus posūkio išvažiavusiu dviratininku (varžybų dalyviu).

Policija patvirtino, kad tai įvyko apie 13.30 val. Sužalotas dviratininkas, suteikus pirmąją pagalbą vietoje, išvežtas į ligoninę. Jam diagnozuotas delnikaulio lūžimas, sumušimai.

Dėkojame DELFI skaitytojui už informaciją ir nuotraukas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.