aA
Penktadienį, apie 16.30 val., kelio Vilnius-Molėtai 50-ame kilometre, kaktomuša susidūrė automobiliai „Toyota Corolla“ ir „Fiat Brava“. Gelbėtojams buvo pranešta, kad prispausti trys žmonės.
Tragišką avariją Molėtų plente sukėlė 69 metų vairuotojas: žuvo mergina, moteris sunkiai sužalota
© DELFI / Kiril Čachovskij

Įvykio vietoje dirbo spec. tarnybos, eismas plentu buvo uždarytas. Avarija įvyko Molėtų r., Dubingių sen., ties Bijutiškio kaimu.

Apie 17.15 val. ugniagesiai-gelbėtojai iš sudaužyto „Fiat“ jau buvo ištraukę dvi moteris: viena perduota greitosios pagalbos medikams, kita jau buvo negyva. Sužeistoji - 54 metų keleivė, dėl galvos traumos ji gydoma ligoninėje. Žuvusiai "Fiat" vairuotojai buvo 25 metai.

Pirminiais policijos duomenimis, avarija įvyko, kai „Toyota“ vairuotojas (gim. 1946 m.) išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą. Avarijos kaltininkas atsipirko nesunkiais sužeidimais.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.