aA
Naujojoje Akmenėje, vieno namo bute, rasti du žiauriai nužudyti žmonės. Policija netrukus sulaikė įtariamąjį.
Dviguba žmogžudystė Naujojoje Akmenėje: sulaikytas girtas įtariamasis
© DELFI / Tomas Vinickas

Policijos departamentas informuoja, kad rugsėjo 27 d., apie 11.05 val., Akmenės r., Naujojoje Akmenėje, bute, rasti 25-erių metų moters ir 36-erių metų vyro kūnai su daugybiniais sužalojimais.

Neblaivus (1,52 prom. alkoholio) 37-erių metų įtariamasis uždarytas į areštinę.

Kraupų nusikaltimą narplioti ėmėsi Šiaulių apygardos prokuratūra.

Pasak nužudytosios artimųjų, jauna moteris skyrėsi su sutuoktiniu, šiuo metu vyko skyrybų procesas. Savo bute ji gyveno su draugu, augino savo 7 metų dukrytę. Kaimynų teigimu, šiuose namuose lankydavosi ir vyriškis, pravarde „Paršas“.

Savaitgalį kaimynė girdėjo kažkokį dunksėjimą, tačiau nekreipė dėmesio, nes ten dažnai būdavo lėbaujama.

Šeštadienio vakarą mergaitė buvo pas mamos tėvą, gyvenantį Naujojoje Akmenėje. Sekmadienį senelis ketino anūkę parvesti mamai, paskambino jai, tačiau ji neatsiliepė. Tai suneramino.

Senelis su anūkę atėjo, atsirakino buto duris (tėvas turėjo dukros namų raktus) ir iškart pamatė kraujo klanus. Senelis iškart uždarė duris, kad mažylė nepamatytų siaubingų vaizdų, ir iškvietė policiją bei greitąją pagalbą.

Jauna moteris ir jos draugas gulėjo kraujo klanuose, vyro kūnas buvo apkrautas skudurais.

Kaimynai pareigūnams papasakojo matę išeinantį „Paršą“, nešiną lagaminu. Netrukus įtariamąjį policija sulaikė.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.