„Mūsų tikslas – sukurti internetinį portalą, kuriame gyvūnų mylėtojai rastų naudingų patarimų, galėtų užduoti klausimus specialistams ir patys prisidėtų prie portalo kūrimo, dalindamiesi savo patirtimi, patarimais bei nuomonėmis. Skiltis „Mano letena“ – tai atvira erdvė, skirta visiems skaitytojams. Čia jie gali įkelti savo istorijas, dalintis nuotraukomis ar vaizdo įrašais. Laukiami ir naudingi patarimai kitiems gyvūnų mylėtojams, ir smagios akimirkos iš jūsų augintinių gyvenimų.

Norime paskatinti žmones ne tik atsakingai rūpintis savo augintiniais, bet ir atkreipti dėmesį į tuos, kuriems reikia pagalbos, todėl daug dėmesio skirsime socialinėms iniciatyvoms ir bendradarbiavimui su gyvūnų globos organizacijomis. Nuoširdžiai tikimės, kad mūsų skaitytojai prisijungs ir kurs portalą kartu su mumis“, – sakė Letena.lt redaktorė Aistė Zagorskytė.

Greitai puslapyje taip pat rasite veterinarijos klinikų žemėlapį, gyvūnų draugijų bei veisėjų kontaktus, šunų ir kačių veislių aprašymus. Netrūks ir daug naudingų patarimų bei įdomybių iš gyvūnų pasaulio.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir gausa teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms: Vyriskai.lt, DarauPats.lt, Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, 1000receptu.lt, Perpasauli.lt, Klubas.lt, 5braskes.lt, Panele.lt, Galjuokauji.lt.

Grupei priklauso ir teminių skelbimų tinklalapiai Alio.lt ir Zave.lt. Visų DELFI grupei priklausančių portalų skaitytojų statistika skaičiuojama atskirai nuo DELFI portalo statistikos.

Bendrovė DELFI taip pat leidžia skaitomiausius Lietuvoje mėnesinius žurnalus „Moteris“ ir „Panelė” bei kitus populiarius mėnesinius žurnalus: „Cosmopolitan“,„Mano namai“, „Tavo vaikas“, GEO.

DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)