aA
Viena šešerių metų mergaitė ketvirtadienį pagerbė Didžiosios Britanijos karalienę Elizabeth II, įteikdama jai puokštę gėlių. Tačiau po kelių sekundžių jai į veidą netyčia trinktelėjo kareivis.
Karalienė Elizabeth II
Karalienė Elizabeth II
© Reuters/Scanpix

Maisie Gregory atliko reveransą išvykstančiai monarchei, kuri trumpam stabtelėjo prie mergaitės, kad persimestų su ja keliais žodeliais ir pasigrožėtų jos nacionaliniu velsietišku apdaru. 

Tačiau karalienei einant iš kambario, šalia mergaitės stovėjęs karys atidavė pagarbą ir netyčia trinktelėjo mergaitei į galvą pirštinėta ranka, rašo independent.co.uk.   

„Oi!“ - aiktelėjo mergaitė, piktai pažvelgdama į kareivį, kai ant žemės nukrito jos juoda kepuraitė.

Jei karalienė tai ir pastebėjo, ji pasistengė to neparodyti ir nuėjo į jos laukiantį automobilį. 

„Wales Online“ reporterė Ruth Mosalski užfiksavo šį momentą kameroje, kol rengė reportažą iš renginio Kardifo „Millennium“ stadione.  

Karalienė Elizabeth II
Karalienė Elizabeth II
© Reuters/Scanpix

Karalienė apžiūrėjo 500 karių, kai Karališkajam Velso pulkui pristatė naują vėliavą. Šis karalienės vizitas reiškė oficialų pulko pripažinimą, kai jis 2006 metais buvo suformuotas iš Karališkųjų Velso fuzilierių ir Karališkojo Velso pulko.   


Šią savaitę žiniasklaidos dėmesį patraukė dar vienas karalienės susitikimas su vaiku Epsomo hipodrome.   

Kameros nufilmavo, kaip jaunasis Dubajaus elito atstovas Mohammedas bin Ahmedas Jaberas Al Harbi priėjo prie monarchės ir atliko tobulą nusilenkimą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.