aA
Kovo 22-osios naktis Telšiuose, vienoje iš Respublikos gatvėje esančių kavinių siautėjusiam neblaiviam 29 metų telšiškiui įsimins ilgam.
Barmenę apipylė šampanu, policininkui sulaužė nosį
© DELFI / Valdas Kopūstas

Šampanu apliejęs kavinės barmenę ir atvykusius policijos pareigūnus iškeikęs bei vienam jų sutrikdęs sveikatą, pilietis ne tik nubaustas administracine tvarka, bet ir stos prieš teismą, praneša Telšių apskrities policija.

Konfliktas įvyko, kai neblaivus telšiškis kavinės lankytojų akivaizdoje ant barmenės išliejo taurę šampano už tai, kad ši atsisakė jį aptarnauti, nes kavinės darbo laikas buvo pasibaigęs. Pažeidus viešąją tvarką ir žmonių rimtį, vyro atžvilgiu pradėta administracinė teisena dėl nedidelio chuliganizmo.

Įvykus incidentui, pagalbon buvo iškviesta policija, tačiau pažeidėjas nenurimo ir atvykus pareigūnams. Vyras juos keikė necenzūriniais žodžiais bei grasino, taip įžeisdamas savo pareigas einančius ir viešojo administravimo funkcijas vykdančius valstybės tarnautojus. Pareigūnams sutramdžius pažeidėją ir jį pristačius į policijos komisariatą, neblaivus telšiškis ir toliau nenurimo – ne tik keikė ir grasino pareigūnams, bet vienam jų galva smūgiavo į veidą ir sulaužė nosį.

Už pasipriešinimą, įžeidimą bei nesunkų sveikatos sutrikdymą, 29-erių telšiškiui pareikšti kaltinimai dėl valstybės tarnautojo ar viešojo administravimo funkcijas atliekančio asmens įžeidimo, pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui ir nesunkaus sveikatos sutrikdymo dėl nukentėjusio asmens tarnybos pareigų vykdymo.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnams baigus ikiteisminį tyrimą, medžiaga pasiekė Telšių rajono apylinkės teismą. Čia paaiškės kaltinamojo, kuriam gresia iki 5 metų laisvės atėmimo bausmė, likimas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.